marți, 15 mai 2012

Lispa campului gravitational


                                                               

Viata in campul magnetic si gravitational



Omul este considerat cea mai evoluata fiinta de pe Pamant. El este inconjurat in permanenta de fel de fel de energii (cosmica, gravitationala) care il influenteaza.
Influenta cosmica se modifica in permanenta si orice fiinta vie de pe Pamant se afla sub influenta schimbarilor din campul magnetic, gravitational, precum si actiunii undelor electromagnetice, afirma profesorul Picardi.
Iuri Gagarin, avand 28 de ani, in ziua de 12 aprilie 1961 a fost primul om care a reusit sa paraseasca Pamantul, fiind prima fiinta umana ajunsa in cosmos. Desi tanar, viguros, etalon de sanatate, dupa numai 108 minute petrecute in cosmos s-a intors grav bolnav, fiind transportat pe brate din nava cosmica. Mai mult, s-a mai constatat ca unghiile si parul ii crescusera cat intr-o saptamina. Examinarea medicala a dus la concluzia ca ii sunt afectate: sistemul circulator, sistemul nervos, ca i se decalcifiaza oasele, etc. Initial, s-a crezut ca este vorba despre lipsa gravitatiei. Totusi, analizele ultimilor 20 de ani arata ca lipsa campului magnetic este cauza acestor efecte negative asupra corpului uman.
Se cunoaste ca Pamantul are un camp electromagnetic de inductie de 2×10-4 T (Tesla), omul fiind adaptat la aceasta intensitate. Lipsa sau micsorarea campului au ca efecte cresterea in inaltime a plantelor, si apoi caderea lor in “colaps”, implicit moartea lor. La animale s-a observat ca prin micsorarea campului magnetic sau reducerea la zero, acestea au crescut nearmonios, si dupa un timp relativ scurt, au devenit irascibile, prezentand semne de boala, asemanatoare turbarii. Omul, in lipsa campului gravitational, are tendinta de crestere si ingrasare. In lipsa campului magnetic insa, omul creste in inaltime, iar intregul organism sufera transformari fundamentale. Se deterioreaza sistemul nervos, devenind labil, aparand starea de insomnie, dureri de cap, stari de amnezie, iar iritabilitatea creste pana cand se produce comotia cerebrala. Sistemul imunitar nu mai functioneaza normal, sistemul circulator este afectat prin cresterea de colesterol si modificarea tensiunii arteriale pana la infarct miocardic. Este de asemenea afectat si sistemul respirator, al glandelor endocrine, ca si articulatiile.
Oamenii ce traiesc in casele situate la curte, beneficieaza de binefacerile naturii precum si de un camp magnetic mai bun, stiut fiind faptul ca orice casa din caramida sau paianta nu retin sau impiedica magnetismul.
Orasenii, traind in blocuri, beneficieaza de o intensitate a campului magnetic mult mai redusa, datorita fierului beton, decurgand de aici o serie de consecinte nefaste asupra organismului.
Daca un om locuieste la etajul 5, are intre pamant si el 6-7 straturi de beton care il separa de campul magnetic, iar deasupra sa alte 5-6 straturi de beton care-l separa de radiatia cosmica cu care organismul este adaptat. Bioterapeutica poate compensa aceste neajunsuri, folosind magnetii permanenti. Magnetii au fost folositi prima data in terapia chineza pentru prevenirea sau vindecarea unor afectiuni. Astazi, cercetatorii arata clar ca oamenii trebuie sa doarma in directia N-S, cu capul spre nordul geografic (cei decedati trebuind asezati pe directie E-V) pentru obtinerea unui echilibru cat mai bun, deoarece in timpul somnului organismul se reface, se reancarca energetic cel mai bine.
Magnetii permanenti isi exercita influenta asupra corpului uman prin doua mecanisme:
Primul – campul magnetic stimuleaza sau impiedica eliberarea neuromediatorilor, adica a substantelor care transmit impulsul nervos. Acesta determina stapinirea sistemului nervos.
Al doilea – actioneaza asupra sistemului nervos neurovegetativ.
Ideal, omul ar trai mai mult si mai sanatos in mijlocul naturii. Cum nu ne putem lipsi insa de binefacerile civilizatie, trebuie sa incercam a compensa lipsa campurilor, prin apelarea la medici bioterapeuti pentru informatii si indicatii.
Factorii naturali de cura pentru noi sunt patru: soarele, aerul, apa si campul magnetic corelat cu cel gravitational si campul de atractie universala neuitand de influenta nefasta a poluarii si a radiatiilor datorate omului in progresul sau tehnologic. Pentru a contracara efectele negative ale acestor factori, omul a incercat mereu sa gaseasca noi metode.
Una dintre aceste metode este bioterapia. Bazele bioenergiei au fost puse de catre Anton Mesmer, care in anul 1766 isi primeste diploma de doctor in medicina la Universitatea din Viena. Pana la ivirea lui Mesmer in Europa se stia doar de hipnotism, magnetism personal si superstitie. Biblia, precum si traditiile mitologice la diferite popoare ne arata numeroase vindecari savarsite de catre regii antichitatii si preotii diferitelor temple atragand atentia eruditilor, care vedeau prin ele existenta unor forte miraculoase la om. Homer scria in Iliada ca mana omului este vindecatoare.
Evanghelistul Marcu, arata ca insusi Isus Cristos a zis: “va sosi vremea cand se va pune mana pe bolnavi si ei vor fi vindecati”. Pliniu cel Batran scrie ca, efectele vindecarilor prin atingere sunt datorate unor forte care izvorasc din corpul omului. Filozoful italian Pomponazzi, arata ca sufletul omului exercita puterea sa cu ajutorul unor aburi foarte subtili, carora el le atribuie forta prin care se vindeca bolnavul.
Corneliu Agripa spune despre corpurile omenesti ca lucreaza unul asupra altuia prin intermediul unei forte care exista intre ele. Toti filozofii antichitatii si evului mediu admiteau existenta unei forte care sta ascunsa in corpul omului insa opiniile lor au ramas doar simple convingeri personale pana la ivirea lui Mesmer. La acea vreme Mesmer a denumit bioterapia – magneto – terapie sau magnetismul animal. El a asemuit acest magnetism cu electricitatea ce se poate propaga de la un om la altul.
Tot la fel de bine pot fi tratate multe boli cu ajutorul unor aparate de reechilibrare energetica a organismului uman. In Egiptul Antic se foloseau aparate de transfer energetic bazate pe materiale de biorezonanta, corelate cu efectul de piramida. Vorbind de reechilibrare energetica, putem reaminti ca mersul descult prin tarana, sau mersul descult prin roua, erau metode de incarcare cu energie cosmica; spun energie cosmica pentru ca aceasta energie precum si energia telurica sunt raspunzatoare de echilibrul energetic al organismului.
In anii 1950 – 1957 – W.Rich – a pus bazele unui aparat de reechilibrare energetica, asa numita baterie organica. Aceasta avea la baza materiale de biorezonanta si putea fi folosita practic in vindecarea majoritatii bolilor.
In jurul anilor 1980, doi medici, unul englez si unul german au pus bazele unui aparat de reechilibrare energetica bazat pe efectul de biorezonanta. Ei au stabilit ca fiecare organ are o anumita frecventa iar, in cazul imbolnavirilor aceasta frecventa se schimba; intervenind asupra organului bolnav si, inoculand energie de frecventa corespunzatoare acelui organ se ajunge la vindecare.
Aparatul, urmareste aceleasi principii, el generand un camp electro-energetic, care interactioneaza cu organismele vii, reechilibrand din punct de vedere energetic acele organisme cu care ia contact.

                                                                                                                                                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu